Kılıçdaroğlu Erdoğan / Cumhurbaskani Erdogan Dan Kilicdaroglu Na 500 Bin Liralik Tazminat Davasi Son Dakika Haberleri / Cumhurbaşkanı erdoğan ve chp lideri kemal kılıçdaroğlu'nun görüşmesi.

Kılıçdaroğlu Erdoğan / Cumhurbaskani Erdogan Dan Kilicdaroglu Na 500 Bin Liralik Tazminat Davasi Son Dakika Haberleri / Cumhurbaşkanı erdoğan ve chp lideri kemal kılıçdaroğlu'nun görüşmesi.. Kılıçdaroğlu, cuymhurbaşkanı erdoğan'ın rahatsızlığı ile ilgili, adalet ve kalkınma partisi'nin genel başkanı bir rahatsızlık geçirmiş bu vesile ile kendisine geçmiş olsun dileklerimi de iletmek isterim dedi. Kılıçdaroğlu ise bu davaya karşı hamle olarak cumhurbaşkanı erdoğan'a 5 kuruşluk tazminat davası açtı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın man adası'na para transfer ettiği iddiası üzerine chp genel başkanı kılıçdaroğlu'na açtığı tazminat davasında mahkeme kararını verdi. Cumhuriyet halk partisi başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun gafları canlı yayında recep tayyip erdoğan'a izletildi.kılıçdaroğluchpkılıçdaroğlu komikkılıçdaroğlu. Meydanlar ısınıyor… söylemler sertleşiyor… akp genel başkanı r.

Erdoğan'a yönelik ağır ifadeler kullanan kılıçdaroğlu'nun sözleri, partililer tarafından ayakta alkışlandı. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın chp'yi hedef alan açıklamalarını değerlendiren kılıçdaroğlu, erdoğan oda tv ile ilgili olarak ilk kez uçakta konuştu, 'hesabını verecekler' dedi. Erdoğan tam üç gün sustu. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın man adası'na para transfer ettiği iddiası üzerine chp genel başkanı kılıçdaroğlu'na açtığı tazminat davasında mahkeme kararını verdi. Damat, dünür, oğul, enişte, hepsi var.

Turkish Main Opposition Head Slams Erdogan For Rushing Towards Putin
Turkish Main Opposition Head Slams Erdogan For Rushing Towards Putin from i.duvarenglish.com
Gülen'in iade tartışmasında muharrem bey'e güveniyorum, erdoğan'a güvenmiyorum. 'neden cevaplayamadığını ben gayet net biliyordum'. Kılıçdaroğlu, erdoğan'a, tekrar bu olayı gündeme getirdiği için teşekkür ettiğini belirterek, man adası'nda sıtkı erdoğan ailesinin bu dümenini açıkladım. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, erdoğan'ın katar ziyaretinde çekilmiş bir fotoğraf üzerinden 'katar emiri temim'in önünde eğiliyor' yalanını ortaya attı. Erdoğan muhalefet partilerine karşı sert üslubundan vazgeçmiyor. 33'er 7 kez müebbet hapse mahkum edildi. Cumhurbaşkanı erdoğan, kılıçdaroğlu'nun uğradığı saldırı ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ne yazık ki dün çubuk'ta bir şehidimizin cenaze töreninde istenmeyen bir olay. Kılıçdaroğlu'nun açıklamasından öne çıkan satır başları erdoğan tam 3 gün sustu.

Erdoğan tam üç gün sustu.

Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde bir grup gazetecinin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları şöyle Cumhurbaşkanı erdoğan, kılıçdaroğlu'nun uğradığı saldırı ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ne yazık ki dün çubuk'ta bir şehidimizin cenaze töreninde istenmeyen bir olay. Halk ekranı youtube kanalı erdoğan'ın söylediklerini kılıçdaroğlu söylemiş gibi halka soruyor ve ardından yanlış oldu deyip sözlerin sahibinin erdoğan olduğunu söylüyor ve halkın nabzını yokluyor. Chp lideri'nin hedefinde, direkt olarak cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan vardı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın açtığı davalar sonucu tazminat ödemeye mahkum edilen chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun, söz konusu parayı evini satarak ödediği belirtildi. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'na hakaretler yağdıran erdoğan, bu zatın gönlünün başka yerlerde olduğunu biliyoruz. Erdoğan, kılıçdaroğlu'nun sözlerine şu şekilde yanıt vermişti Erdoğan'a yönelik ağır ifadeler kullanan kılıçdaroğlu'nun sözleri, partililer tarafından ayakta alkışlandı. Bütçe görüşmelerinde davutoğlu'na yönelttiği sorular: Kılıçdaroğlu'nun açıklamasından öne çıkan satır başları erdoğan tam 3 gün sustu. Erdoğan'ın trolleri ey kılıçdaroğlu ne diyeceksin diye sosyal medyada bekliyorlardı. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a hakaret etti.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın man adası'na para transfer ettiği iddiası üzerine chp genel başkanı kılıçdaroğlu'na açtığı tazminat davasında mahkeme kararını verdi. Erdoğan'ın trolleri 'ey kılıçdaroğlu ne diyeceksin' diye sosyal medyada bekliyorlardı. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın termik santrallere filtre takılması zorunluluğunu erteleyen yasayı veto etmesine ilişkin, erdoğan bunu veto etti. Chp lideri kemal kılıçdaroğlu, tayyip erdoğan'ın yurtdışında bir kuruşumun bulunduğu ispat edilsin, cumhurbaşkanlığı'nı bırakırım sözlerine bugün partisinin grup toplantısında cevap verdi. Meydanlar ısınıyor… söylemler sertleşiyor… akp genel başkanı r.

Troubles Brew For Erdogan As Turkey S Opposition Chp Wins Kurdish Sympathy Ahval
Troubles Brew For Erdogan As Turkey S Opposition Chp Wins Kurdish Sympathy Ahval from ahvalnews.com
Cumhuriyet'ten mahmut lıcalı'nın haberine göre, kılıçdaroğlu, erdoğan amerika'ya gitmemeli. 33'er 7 kez müebbet hapse mahkum edildi. Chp lideri'nin hedefinde, direkt olarak cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan vardı. Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları şöyle Chp lideri kemal kılıçdaroğlu, tayyip erdoğan'ın yurtdışında bir kuruşumun bulunduğu ispat edilsin, cumhurbaşkanlığı'nı bırakırım sözlerine bugün partisinin grup toplantısında cevap verdi. Gün boyu akp kurmayları, kemal kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarına tepki gösterirken, akşam saatlerinde cumhurbaşkanı erdoğan sosyal medyadan bir video paylaşarak üstü kapalı cevap verdi. Kemal kılıçdaroğlu, recep tayyip erdoğan'ın kendisine son bir haftada iki ayrı konuşmada hakaret ettiği gerekçesiyle toplam 10 kuruşluk tazminat davası açtı. Damat, dünür, oğul, enişte, hepsi var.

Damat, dünür, oğul, enişte, hepsi var.

Damat, dünür, oğul, enişte, hepsi var. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun man adası iddiaları nedeniyle cumhurbaşkanı erdoğan'a 130 bin lira tazminat ödemesine karar verildi. Erdoğan muhalefet partilerine karşı sert üslubundan vazgeçmiyor. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın açtığı davalar sonucu tazminat ödemeye mahkum edilen chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun, söz konusu parayı evini satarak ödediği belirtildi. Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde bir grup gazetecinin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın chp'yi hedef alan açıklamalarını değerlendiren kılıçdaroğlu, erdoğan oda tv ile ilgili olarak ilk kez uçakta konuştu, 'hesabını verecekler' dedi. Gülen'in iade tartışmasında muharrem bey'e güveniyorum, erdoğan'a güvenmiyorum. Kılıçdaroğlu, erdoğan'a yönelik sözlerini şöyle sürdürdü: 'bilal'e anlatır gibi tane tane söylüyoruz.' kılıçdaroğlu, erdoğan'ın sözlerine yanıt vermezken, chp grup başkan vekili özgür özel twitter'da erdoğan'ın sözlerine karşılık verdi. Erdoğan'ın trolleri ey kılıçdaroğlu ne diyeceksin diye sosyal medyada bekliyorlardı. Hem sırtını saraya dayamış, erdoğan'ın damadı. Cumhurbaşkanı erdoğan ve chp lideri kemal kılıçdaroğlu'nun görüşmesi. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a hakaret etti.

Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın termik santrallere filtre takılması zorunluluğunu erteleyen yasayı veto etmesine ilişkin, erdoğan bunu veto etti. Gülen'in iade tartışmasında muharrem bey'e güveniyorum, erdoğan'a güvenmiyorum. Seçim sandığına 28 gün kaldı. Meydanlar ısınıyor… söylemler sertleşiyor… akp genel başkanı r. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın man adası'na para transfer ettiği iddiası üzerine chp genel başkanı kılıçdaroğlu'na açtığı tazminat davasında mahkeme kararını verdi.

Erdogan Ve Kilicdaroglu Bir Araya Gelecek Tele1 Com Tr
Erdogan Ve Kilicdaroglu Bir Araya Gelecek Tele1 Com Tr from tele1.com.tr
Gidip de erdoğan'a şunu yapsanız daha iyi olur diyebilecek biri var mı?' dedi. Seçim sandığına 28 gün kaldı. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın termik santrallere filtre takılması zorunluluğunu erteleyen yasayı veto etmesine ilişkin, erdoğan bunu veto etti. Cumhurbaşkanı erdoğan ve chp lideri kemal kılıçdaroğlu'nun görüşmesi. Erdoğan muhalefet partilerine karşı sert üslubundan vazgeçmiyor. Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları şöyle Erdoğan'a yönelik ağır ifadeler kullanan kılıçdaroğlu'nun sözleri, partililer tarafından ayakta alkışlandı. Meydanlar ısınıyor… söylemler sertleşiyor… akp genel başkanı r.

Chp lideri kemal kılıçdaroğlu, (erdoğan) beni tehdit olarak görüyor.

Erdoğan konuştu, bırakın aslanı kedi gibi bir miyavlama sesi geldi. 'bilal'e anlatır gibi tane tane söylüyoruz.' kılıçdaroğlu, erdoğan'ın sözlerine yanıt vermezken, chp grup başkan vekili özgür özel twitter'da erdoğan'ın sözlerine karşılık verdi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın man adası'na para transfer ettiği iddiası üzerine chp genel başkanı kılıçdaroğlu'na açtığı tazminat davasında mahkeme kararını verdi. Zaman zaman tehdit içeren konuşmalar yapıyor ama biz onun tehditlerinden korkmayacağız ifadelerini kullandı. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun man adası iddiaları nedeniyle cumhurbaşkanı erdoğan'a 130 bin lira tazminat ödemesine karar verildi. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'na hakaretler yağdıran erdoğan, bu zatın gönlünün başka yerlerde olduğunu biliyoruz. Hem sırtını saraya dayamış, erdoğan'ın damadı. Gidip de erdoğan'a şunu yapsanız daha iyi olur diyebilecek biri var mı?' dedi. Meydanlar ısınıyor… söylemler sertleşiyor… akp genel başkanı r. Kemal kılıçdaroğlu, recep tayyip erdoğan'ın kendisine son bir haftada iki ayrı konuşmada hakaret ettiği gerekçesiyle toplam 10 kuruşluk tazminat davası açtı. Halk ekranı youtube kanalı erdoğan'ın söylediklerini kılıçdaroğlu söylemiş gibi halka soruyor ve ardından yanlış oldu deyip sözlerin sahibinin erdoğan olduğunu söylüyor ve halkın nabzını yokluyor. Akp lideri erdoğan, chp lideri kılıçdaroğlu'nu tehdit ederek, 'sokaksa sokak' diyen bu kişi kendisinin sokağa çıkamaz hale gelebileceğini iyi bilmeli dedi. Erdoğan'a yönelik ağır ifadeler kullanan kılıçdaroğlu'nun sözleri, partililer tarafından ayakta alkışlandı.

Kılıçdaroğlu, cuymhurbaşkanı erdoğan'ın rahatsızlığı ile ilgili, adalet ve kalkınma partisi'nin genel başkanı bir rahatsızlık geçirmiş bu vesile ile kendisine geçmiş olsun dileklerimi de iletmek isterim dedi kılıçdaroğlu. Cumhurbaşkanı erdoğan ve chp lideri kemal kılıçdaroğlu'nun görüşmesi.

Posting Komentar

0 Komentar